Откриване на течове и ВиК Услуги

Ние успешно откриваме:

Ние успешно откриваме скрити течове чрез комбинации от иновативни методи. Използваме термокамера и влагомер, и умението на нашите ВиК специалисти с дългогодишен опит.

Откриване на ВиК теч

Голяма част от течовете са скрити за дълъг период от време. Може да имате корозирала или спукана тръба, и дори да не подозирате за това. 

теч от водопровод

Откриване на теч от парно

Парното е система от тръби и радиатори, в които циркулира течност под налягане. Пътя на тези тръби преминава през подове и стени. Когато се наруши цялостта им поради амортизация или авария, течовете от парно могат да останат скрити за дълго време.

Откриване на теч от фуги

Откриването на теч от фуги е сложен процес защото в повечето случай проблемните зони не се виждат с просто око. Ние използваме комбинация от термографска камера Flir и влагомер. Те ни предоставят данни за мястото на проникване на вода през повредените фуги.

теч от тераса

Откриване на теч от тераса

Откриването на теч от тераса  е труден процес. Най-често тези течове са причинени от проблемни фуги, отлепени облицовачни структури или нарушена хидроизолация. Проблемните зони  при теч от терса са трудни за откриване с просто око. За това ние използваме  термокамера за локализиране  на проблема.

Откриване на теч от покрив

Ние откриваме теч от плосък покрив с  комбинация от методи. Разполагаме с техници, които имат дългогдишен опит във ВиК сферата и термографската диагностика.  Ние локализираме теч от покрив с помоща на термографска камера.

теч от покрив
Call Now Button